Circulair ondernemen
Werk mee aan een circulair Den Haag. Een stad waarin we oude spullen niet weggooien, maar repareren en opnieuw gebruiken. En waar afval geen afval meer is, maar een grondstof voor nieuwe producten.

Circulair ondernemen begint met afval scheiden. Dit is voor bedrijven heel aantrekkelijk gemaakt door het Afvalfonds Verpakkingen. Deze stichting heeft nu een gratis inzamelsysteem voor plastic verpakkingen, drankenkartons en glas van bedrijven. Schrijf u in bij het Begin link:loket Afval Goed Geregeld, einde link..
Heeft u een bedrijf dat van oude spullen nieuwe producten maakt? Doe dan mee met Spullenbak. Dankzij Spullenbak belanden minder spullen in de prullenbak en de verbrandingsoven, en komt er minder stikstof in de lucht. Spullenbak is een initiatief van de gemeente. U kunt meedoen als maker. Begin externe link:Lees verder(Externe link), eind externe link. of stuur een mail naar Begin link:info@spullenbak.nl, einde link..
ImpactCity helpt startende en groeiende ondernemers die nieuwe oplossingen hebben voor een betere wereld. ImpactCity is opgericht door de gemeente. Lees verder Begin externe link:op de website(Externe link), eind externe link.. Of neem contact op met Judith Hofstra, e-mail: Begin link:judith.hofstra@denhaag.nl, einde link..
Hulp nodig bij circulair ondernemen? Bekijk deze websites voor informatie en tips:
- Het Begin externe link:Versnellingshuis Circulaire Economie(Externe link), eind externe link. brengt u in contact met experts die u verder te helpen.
- Bekijk de Begin externe link:informatie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)(Externe link), eind externe link. over circulair ondernemen.
- De RVO heeft ook een overzicht van Begin externe link:subsidies en financiering voor circulaire ondernemers(Externe link), eind externe link..