Praat mee over de toekomst van Den Haag

De gemeente werkt samen met de stad aan de omgevingsvisie Den Haag 2050. In de omgevingsvisie staat welke keuzes de stad maakt op het gebied van bouwen, wonen, natuur, vervoer, energie en veiligheid. In september organiseert de gemeente 2 bijeenkomsten over de omgevingsvisie.

Bewoners en ondernemers konden vorige zomer en begin dit jaar vertellen wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van de stad. En wat zij waardevolle plekken in hun stadsdeel vinden. De gemeente maakt nu de omgevingsvisie en maakt hierbij gebruik van deze informatie.  

Wethouder in gesprek met bewoners

Bijeenkomsten in september

Iedereen die interesse heeft is welkom tijdens de bijeenkomsten over de omgevingsvisie. U krijgt informatie over de omgevingsvisie en over de plannen voor de verschillende stadsdelen. Ook zijn er medewerkers van de gemeente aanwezig die voor elk stadsdeel kunnen uitleggen welke keuzes er zijn gemaakt in de omgevingsvisie. U kunt daarop reageren.

De bijeenkomsten zijn op:

  • woensdag 4 september, van 14.00 tot 17.00 uur, The Grey Space, Paviljoensgracht 20  (Kinderen zijn  hier welkom, er zijn speciale activiteiten en workshops voor kinderen van 8 tot 14 jaar.)
  • dinsdag 10 september, van 18.00 uur tot 21.00 uur, Parkoers, Marie Heinenweg 3

Aanmelden

Wilt u bij een van beide bijeenkomsten aanwezig zijn? Meld u dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070