Veiligheid NAVO-top

Van 24 juni tot en met 26 juni 2025 is de NAVO-top in het World Forum in Den Haag. Naar de top komen veel regeringsleiders, ministers, delegatieleden en journalisten. Dat vraagt om goede veiligheidsmaatregelen. De gemeente informeert daarover.

Veel organisaties werken samen om te zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Bij de beveiliging van de top hebben de politie en defensie een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor dat de top veilig en ongestoord verloopt. Daarvoor worden naar verwachting duizenden politieagenten en militairen uit het hele land ingezet. De gemeente zet zich in voor de veiligheid van omwonenden en de openbare orde. Natuurlijk wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de belangen van de bewoners, bedrijven en bezoekers van Den Haag.

De gemeente bereidt de top samen met andere organisaties voor. De gemeente verwacht dit najaar meer zicht te hebben op de gevolgen voor de stad.

Heeft u vragen over de NAVO-top? Stuur een e-mail naar Begin link: navotop2025@denhaag.nl, einde link. . Of bekijk de Begin link: contactpagina over de NAVO-top, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070