Leidschenveen-Ypenburg: meld u aan voor de buren WhatsAppgroep

Wilt u in contact komen met uw (internationale) buren in Leidschenveen-Ypenburg? Of meedenken over leuke activiteiten? Meld u dan aan voor de WhatsAppgroep met enthousiaste bewoners. U kunt de link ook delen.

Medewerkers van stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg richtten de Whatsappgroep op om (internationale) bewoners met elkaar in contact te brengen. Via een Whatsappgroep gaat dit makkelijk. Ook kunnen buren samen nadenken over het organiseren van verschillende activiteiten. En delen wat voor activiteiten er al zijn in Leidschenveen-Ypenburg.

Aanmelden

Meld u aan via Begin externe link: WhatsApp(Externe link), einde externe link..

Meet & Mingle

Op 1 juli 2024 was er een Meet & Mingle voor bewoners van Leidschenveen-Ypenburg. De gemeente organiseerde dit samen met The Hague International.

Er kwamen verschillende resultaten uit een brainstorm. Bewoners lieten de gemeente weten wat zij leuk vinden en wat zij nog missen in de wijk. Het stadsdeel heeft al een aantal leuke plekken zoals: de bibliotheken, leuke fietsroutes, openbare sport- en speelplekken, Feest in de Vinex en veel groen. Toch willen bewoners nog meer plekken om elkaar te ontmoeten, zoals cafés. En activiteiten voor jong en oud en betere informatie.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070