Hagenaars tonen hun favoriete Haagse plekken 

Hagenaars staan vanaf 16 mei centraal in de tentoonstelling en het magazine ‘Haagse Mensen’. Zij zijn door fotograaf Daniel Heikens (bekend van onder andere de Matlas van Den Haag) gefotografeerd op hun favoriete plek in de wijk.

De tentoonstelling en het magazine met de verhalen van deze Haagse Mensen is 1 van de activiteiten voor de omgevingsvisie Den Haag 2050.

Tentoonstelling in bibliotheken

De tentoonstelling Haagse Mensen is van 16 mei tot 26 juni te zien in de Centrale Bibliotheek op de 4e etage. In dezelfde periode kunt u een deel van de foto’s bekijken in de bibliotheken in de wijken.

Gratis magazine

Het magazine met alle verhalen is gratis te lezen en af te halen op verschillende plekken in de stad, zoals bibliotheken en wijkcentra. Ook is hij digitaal te lezen op Begin externe link: www.omgevingsvisie.denhaag.nl(Externe link), einde externe link..

Omgevingsvisie Den Haag 2050

De gemeente werkt aan de omgevingsvisie Den Haag 2050. Deze visie gaat over de toekomst van Den Haag en keuzes over bouwen, natuur, vervoer, energie en veiligheid. En over plekken die de gemeente wil behouden en beschermen. Een deel van deze plekken laten deze trotse inwoners en ondernemers zien in ‘Haagse Mensen’. Meer weten over de Omgevingsvisie? Ga naar Begin externe link: www.omgevingsvisie.denhaag.nl(Externe link), einde externe link.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070