Hulp bij huisvesting Haagse huisartsen en gezondheidscentra

Bent u huisarts of een andere zorgaanbieder? En heeft u moeite om ruimte voor een praktijk of gezondheidscentrum te vinden in Den Haag? Dan kunt u vanaf 15 mei 2024 terecht bij het Huisvesting Huisartsen team 070 (H-team 070).

vrouw in de wachtkamer bij de huisarts

H-team 070 heeft de eigen website Begin externe link: www.hteam070.nl(Externe link), einde externe link.. U kunt ook contact opnemen via het e-mailadres Begin link: contact@hteam070.nl, einde link. . Hier kunt u terecht als u een gezondheidscentrum wil starten en geen ruimte in Den Haag kunt vinden. 

H-team 070 zoekt naar een oplossing

Met de vragen en meldingen die binnenkomen gaat het H-team 070 aan het werk voor een oplossing. Het doel is om genoeg zorg door huisartsen en gezondheidscentra voor alle inwoners van Den Haag te hebben en houden.

H-team 070 is een samenwerking tussen de gemeente, zorgverzekeraar CZ, huisartsenvereniging Hadoks, de Landelijke huisartsenvereniging West en de eerstelijnszorgorganisatie REOS. Samen hopen zij net zo succesvol te worden als het Huisvesting Huisartsen team 010. Dat werkt al langer met veel succes in Rotterdam.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070