TeamNL Sport Experience

Deze zomer kunt u op verschillende plekken in Den Haag meedoen aan de TeamNL Sport Experience. Jong of oud, sportief of minder sportief, samen met vrienden of alleen: iedereen is welkom! U kunt zo kennismaken met verschillende sporten.

De zomer van 2024 is een Haagse Sportzomer. Met de Begin link: Tour de France Femmes, einde link. , de Olympische Spelen in Parijs en het Begin link: EK Beachvolleybal, einde link. in Den Haag. Deze evenementen viert Den Haag met de ‘TeamNL Sport Experience’. Hiermee krijgt iedereen de kans om te sporten als TeamNL.

Sporten in de stad

Vanaf 3 juli tot en met 21 augustus worden er 10 multi-sportdagen georganiseerd op 7 verschillende playgrounds (speelvelden). Bezoekers kunnen gratis kennismaken met verschillende sporten zoals basketbal, volleybal, tennis, hockey en pickleball. Ook is er een gele Tour de France Femmes zone met leuke fietsactiviteiten. Hier kunt u bijvoorbeeld BMX’en, een digitale wedstrijdroute afleggen met de racefiets en een spandoek maken.

Tijdens de Olympische Spelen verplaatst de TeamNL Sport Experience zich naar het sportstrand van Den Haag. Hier staat van 6 tot en met 10 augustus iedere dag een andere sport centraal. De gekozen sporten lijken op het speelschema in Parijs, waar de atleten van TeamNL in actie komen.

Daarnaast zijn er nog meer sportactiviteiten te doen. En er is een groot scherm waar u samen met andere deelnemers naar de sporters in Parijs kunt kijken.

Heeft u vragen over de TeamNL Sport Experience? Dan kunt u een e- mail sturen naar Begin link: denhaag@teamnlsportexperience.nl, einde link. .

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070