Den Haag Inspireert

Elk jaar organiseren de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague samen met partners het inspiratie- en netwerkevenement ‘Den Haag Inspireert’ voor ondernemers en werkgevers uit de stad en de regio. Tijdens dit evenement worden ook de Haagse Parels uitgereikt.

Den Haag Inspireert

Over Den Haag Inspireert

Het evenement bestaat uit inspiratiesessies en een hoofdprogramma met korte ‘seven-minute talks’, waarbij ideeën en toekomstvisies over actuele onderwerpen door inspirerende sprekers worden gepresenteerd. Ook worden tijdens het evenement de prestigieuze Haagse Parels uitgereikt.

Aan het einde van de middag vindt er een informele borrel plaats en een netwerkquiz. Daarna is er gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, samenwerking te stimuleren en overkoepelend ondernemerschap te bevorderen.

Haagse Parel

De Haagse Parel is een onderscheiding van de gemeente Den Haag voor bedrijven en personen die een bijzondere bijdrage leveren aan de Haagse economie. Zo laten we zien dat we als gemeente trots zijn op onze ondernemers in de stad.

Eerdere winnaars Haagse Parel

2024: Circular Green en Tuincentrum Ockenburgh

2023: The Shore en Dyflexis

2022: Mauritshuis, PAARD en Mascot

2021: Vogelkelder en Secrid

2017: Haagse discotheek Club Westwood

2016: Jan Knijnenburg

2014: CB&I

2013: De Zwarte Ruiter

2012: Madurodam

Partners

Den Haag Inspireert! is een initiatief van de Economic Board The Hague en is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, VNO-NCW, MKB Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland, Stichting Bedrijven Terreinen Haaglanden en Rabobank.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070